Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g52g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Lanttu 42g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Soijarouhe, tumma, 30g10g34kcal5.2g3.1g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g3.1g7.3kcal0.1g0.8g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.2g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g21g25kcal0.7g0.7g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g244kcal15.6g29.4g6.2g7.8g
Valittu annoskoko237g122kcal7.8g14.7g3.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna119g61kcal3.9g7.4g1.6g2g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304