Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio63g175kcal1.6g2.2g17.5g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 60g177kcal0.9g3.8g17.8g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 25g5kcal0.2g0.8g0g0.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro9g2.9kcal0.2g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Hunaja 4.1g13kcal0g3.3g0g0g
Sinappi (teollinen)3.1g4kcal0.1g0.4g0.2g0g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Anjovis-filee, 1 kpl19g39kcal1.8g2.6g2.4g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 19g4.1kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g873kcal10.8g32.8g75.8g4g
Valittu annoskoko238g436kcal5.4g16.4g37.9g2g
Annoskoko puolitettuna119g218kcal2.7g8.2g19g1g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171