Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g125g144kcal27.5g0g3.1g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%63g53kcal0.6g2.8g4.4g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g6.3g10kcal0.6g1.9g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g38g41kcal1.1g2.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g609kcal59.6g14.2g33.6g0g
Valittu annoskoko238g304kcal29.8g7.1g16.8g0g
Annoskoko puolitettuna119g152kcal14.9g3.6g8.4g0g
Arvot/100g100g128kcal12.5g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251393