Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 141g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]38g127kcal4.5g0g13.9g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio16g44kcal3g0g3.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)31g50kcal0.8g0.8g4.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g542kcal18.4g9.6g50.2g2.4g
Valittu annoskoko237g271kcal9.2g4.8g25.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna119g136kcal4.6g2.4g12.6g0.6g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272