Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g6.3g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g3.1g4.4kcal0.4g0.4g0.1g1.5g
Vehnänalkio 1.6g5.6kcal0.5g0.5g0.2g0.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki116g65kcal9.8g5.8g0.2g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss31g11kcal0.3g1.3g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g437kcal41.4g30.8g15.6g6.4g
Valittu annoskoko238g219kcal20.7g15.4g7.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna119g109kcal10.4g7.7g3.9g1.6g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983