Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g78g289kcal10.9g56.3g2.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 78g27kcal3.6g1.5g0.2g1.9g
Katkarapu pienet (pirkka)56g37kcal8.4g0g0.4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g9g84kcal0g0g9.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g884kcal46.2g117.2g24.6g4.4g
Valittu annoskoko237g442kcal23.1g58.6g12.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna119g221kcal11.6g29.3g6.2g1.1g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.7g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886