Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g47g150kcal6.5g27.1g1.5g3.8g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g62g80kcal9.4g0g5.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 27g12kcal2.7g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen78g26kcal2.6g3.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g634kcal45g62.8g24g7.8g
Valittu annoskoko238g317kcal22.5g31.4g12g3.9g
Annoskoko puolitettuna119g159kcal11.3g15.7g6g2g
Arvot/100g100g133kcal9.5g13.2g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754