Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 50g48kcal1.5g9.8g0.2g0.5g
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g537kcal41.4g29.8g27.2g1.2g
Valittu annoskoko238g269kcal20.7g14.9g13.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna119g134kcal10.4g7.5g6.8g0.3g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598