Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 34g23kcal4.9g0g0.4g0g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Herkkusieni 9g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Bambunverso 13g1.8kcal0.2g0.1g0g0.2g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g9g16kcal0.2g0.9g1.3g0g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g1.4g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kookoskerma, kara19g47kcal0.9g0.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g221kcal14.2g7.2g14.4g2.4g
Valittu annoskoko238g110kcal7.1g3.6g7.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna119g55kcal3.6g1.8g3.6g0.6g
Arvot/100g100g46kcal3g1.5g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768