Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)70g77kcal16.2g0g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Parsakaali brokkoli 37g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Herkkusieni 11g1.8kcal0.2g0g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g11g9kcal0.5g2.1g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g4.2g3kcal0.3g0.3g0.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g306kcal39.6g13.2g10g4.2g
Valittu annoskoko238g153kcal19.8g6.6g5g2.1g
Annoskoko puolitettuna119g77kcal9.9g3.3g2.5g1.1g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375