Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Kaali, valkokaali480g101kcal5.8g16.3g1g10.1g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g240g295kcal50.4g0g9.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g18g162kcal0g0g18g0g
Voi, 1 tl, 5 g6g44kcal0.1g0.1g4.8g0g
Soijakastike60g36kcal3.1g5.7g0.1g0g
Mustapippuri, annos 1g1.2g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.8g4.6kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4740g1568kcal127.8g103g68.6g33.8g
Valittu annoskoko2370g784kcal63.9g51.5g34.3g16.9g
Annoskoko puolitettuna1185g392kcal32g25.8g17.2g8.5g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103251