BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g738g742kcal22.1g103.3g27g6.6g
Sipuli (kuorittu)146g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Chili paprika punainen39g16kcal0.8g3.5g0g0g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha788g1307kcal149.6g0g78.7g0g
Rypsiöljy 132g1164kcal0g0g131.6g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g281g338kcal9.6g10.1g28.1g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4743g7261kcal371.6g255.2g531.6g19.2g
Valittu annoskoko2371g3631kcal185.8g127.6g265.8g9.6g
Annoskoko puolitettuna1186g1815kcal92.9g63.8g132.9g4.8g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537