Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi20g56kcal1.8g1.4g4.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g665kcal76.1g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
KEITTOJUURES Apetit pakaste400g104kcal3.6g19.2g1.2g9.2g
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.6g1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4744g2438kcal183.2g201.2g93.8g30.2g
Valittu annoskoko2372g1219kcal91.6g100.6g46.9g15.1g
Annoskoko puolitettuna1186g610kcal45.8g50.3g23.5g7.6g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355