Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Kukkakaali 267g64kcal4.8g5.9g0.8g6.1g
Kalkkuna 267g523kcal83.9g0g20.6g0g
Vesi1335g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g33g12kcal0.1g2.7g0g0g
Juuriselleri 200g63kcal2.5g9.2g0.4g6.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g13g22kcal2.3g2.8g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g1515kcal190.4g72.2g45g37.8g
Valittu annoskoko2376g757kcal95.2g36.1g22.5g18.9g
Annoskoko puolitettuna1188g379kcal47.6g18.1g11.3g9.5g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309