Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 1016g774kcal19.1g157.5g2g10.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)27g194kcal0.2g0.2g21.6g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g270g513kcal40.5g0g40.5g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g54g151kcal10.3g0g11.9g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste4.5g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g3319kcal143g324.8g152.4g23.8g
Valittu annoskoko2376g1659kcal71.5g162.4g76.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna1188g830kcal35.8g81.2g38.1g6g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770