Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi549g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 55g195kcal17.8g29.1g0.5g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g110g341kcal19.8g45g8.8g19.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 137g172kcal15.1g0.4g12.4g0g
Sokeri 187g758kcal0g186.6g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g5.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8.8g27kcal1g5.3g0.6g2.5g
Hiiva 55g41kcal7.2g0.6g0.2g3.8g
Vehnäjauho, sunnuntai934g3268kcal112g662.9g19.6g28g
Rusinat (Rainbow) 1 pss137g439kcal4.1g97.5g1g13.3g
Mantelirouhe, 1 rkl44g254kcal9.3g2.3g22.2g5.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl110g989kcal0g0g109.8g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4751g13094kcal383.6g2059.6g359.2g145g
Valittu annoskoko2376g6547kcal191.8g1029.8g179.6g72.5g
Annoskoko puolitettuna1188g3274kcal95.9g514.9g89.8g36.3g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103