Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 270g890kcal27.2g156.7g9.5g31.1g
Vehnäjauho puolikarkea 810g2779kcal82.5g567g9.7g28.4g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g25g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 27g110kcal0g27g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 113g995kcal0g0g112.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g9548kcal219.4g1501.4g263.4g119g
Valittu annoskoko2376g4774kcal109.7g750.7g131.7g59.5g
Annoskoko puolitettuna1188g2387kcal54.9g375.4g65.9g29.8g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173098