Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g361g2166kcal75.8g23.8g194.9g0g
Kookoshiutale 120g795kcal9.8g7.7g77.6g19.6g
Kananmuna kuoreton 181g257kcal22.6g0.5g18.5g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)451g3248kcal0.5g0.5g360.9g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g301g174kcal27.1g15g0.6g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)301g376kcal9.9g11.1g30.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g90g343kcal1.3g84.5g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Raparperi 541g182kcal3.7g29.8g0.5g7.6g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten15g50kcal3.5g6.8g3.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g15235kcal310g370.8g1372.6g58g
Valittu annoskoko2376g7618kcal155g185.4g686.3g29g
Annoskoko puolitettuna1188g3809kcal77.5g92.7g343.2g14.5g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904