Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1814g611kcal12.5g99.8g1.8g25.4g
Sokeri481g1951kcal0g480.2g0g0g
Vesi82g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g5125kcal25g1160g3.6g50.8g
Valittu annoskoko2376g2562kcal12.5g580g1.8g25.4g
Annoskoko puolitettuna1188g1281kcal6.3g290g0.9g12.7g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878