Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g1289g1418kcal103.1g257.7g0g64.4g
Punajuuri, keitetty, suolaton 904g354kcal9.2g63.7g1.8g23.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 102g900kcal0g0g101.7g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Riisijauhoseos, gluteeniton 68g236kcal1.7g54.7g0.4g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g5859kcal230.4g758.6g208.2g181.8g
Valittu annoskoko2376g2930kcal115.2g379.3g104.1g90.9g
Annoskoko puolitettuna1188g1465kcal57.6g189.7g52.1g45.5g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390