Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl442g574kcal57.8g1.3g36.6g0g
Sokeri273g1108kcal0g272.6g0g0g
Leivinjauhe16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 209g716kcal21.3g146.1g2.5g7.3g
Kuohukerma,valio,2dl337g1146kcal6.7g10.1g118g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki401g225kcal34.1g20.1g0.8g0g
Sokeri 48g196kcal0g48.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka8g32kcal0g7.9g0g0g
Vadelma 642g264kcal6.4g26.3g5.1g23.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g8577kcal254.2g1077.2g326g62.4g
Valittu annoskoko2376g4289kcal127.1g538.6g163g31.2g
Annoskoko puolitettuna1188g2144kcal63.6g269.3g81.5g15.6g
Arvot/100g100g181kcal5.3g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168