Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1121g237kcal13.4g38.1g2.2g23.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu90g93kcal7.1g14.6g0.5g1.9g
Sipuli 179g54kcal2.2g8.6g0.4g3g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa314g941kcal72.2g0g72.2g0g
Smetana135g525kcal2.8g3g56.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g90g66kcal4g11.6g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 448g993kcal78.5g0g76.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g5818kcal360.4g151.8g416.4g56.8g
Valittu annoskoko2376g2909kcal180.2g75.9g208.2g28.4g
Annoskoko puolitettuna1188g1454kcal90.1g38g104.1g14.2g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799