Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g30g271kcal0g0g30.1g0g
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g782g219kcal4.7g46.5g1.6g19.5g
Punajuuri 1203g462kcal12g83g2.4g30.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g2098kcal42.8g293.6g69.6g111.4g
Valittu annoskoko2376g1049kcal21.4g146.8g34.8g55.7g
Annoskoko puolitettuna1188g524kcal10.7g73.4g17.4g27.9g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937