Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1980g216kcal11.1g27.7g2g13.9g
Sokeri 144g585kcal0g143.9g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g180g36kcal0g11.7g0g0g
Tilli, tuore 36g11kcal1.3g0.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g1695kcal24.8g367.2g4.6g29.4g
Valittu annoskoko2376g848kcal12.4g183.6g2.3g14.7g
Annoskoko puolitettuna1188g424kcal6.2g91.8g1.2g7.4g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041