Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1200g512kcal40.6g57.6g12g0g
Kananmuna kuoreton 288g411kcal36g0.9g29.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 468g1606kcal47.7g327.6g5.6g16.4g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g360g50kcal6.8g1.4g1.8g0g
Rypsiöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g6008kcal262.2g775g193.8g32.8g
Valittu annoskoko2376g3004kcal131.1g387.5g96.9g16.4g
Annoskoko puolitettuna1188g1502kcal65.6g193.8g48.5g8.2g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474