Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 175g49kcal2.1g7.1g0.3g3.7g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 40% rasvaa 2.5g9kcal0g0g1g0g
Piirakkataikina Sunnuntai50g185kcal2.5g16g12.5g1g
Siirappi, tumma3.7g12kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g514kcal9.4g52.4g27.6g9.6g
Valittu annoskoko238g257kcal4.7g26.2g13.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna119g129kcal2.4g13.1g6.9g2.4g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903