Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,383g54kcal9.2g3.5g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Hermesetas, annos 5g8.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml17g3.5kcal1.3g0g0g0g
Kookoshiutale 8.3g55kcal0.7g0.5g5.4g1.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 67g185kcal1.3g2g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g751kcal38.8g12.4g59.6g2.8g
Valittu annoskoko238g376kcal19.4g6.2g29.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna119g188kcal9.7g3.1g14.9g0.7g
Arvot/100g100g158kcal8.2g2.6g12.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512