Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 71g288kcal0g70.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton67g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g33g147kcal1.2g0.9g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g897kcal2.8g145.8g30.8g0.2g
Valittu annoskoko238g449kcal1.4g72.9g15.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna119g224kcal0.7g36.5g7.7g0.1g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113