Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 55g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Sokeri 32g128kcal0g31.6g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g22g78kcal0.4g19.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 48g60kcal5.3g0.1g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g153kcal4.5g31.2g0.5g1.6g
Grahamjauho 8.9g29kcal0.9g5.4g0.2g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g5.3g18kcal0.4g3.3g0.1g1g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 18g126kcal0g0g14.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g1245kcal23.8g194.8g39g9.8g
Valittu annoskoko238g623kcal11.9g97.4g19.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna119g311kcal6g48.7g9.8g2.5g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604