Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34g0.6g1.7g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g50g170kcal6.5g33.7g0.8g2.6g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g5.6g8kcal0.5g1.4g0.1g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow5.6g10kcal0g0.2g1g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g31g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g30g9kcal0.5g1.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g794kcal25.4g144.4g11.4g9.4g
Valittu annoskoko238g397kcal12.7g72.2g5.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna119g199kcal6.4g36.1g2.9g2.4g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478