Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 88g34kcal2.9g2.5g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 42g145kcal2.3g32.1g0.5g0.5g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g414kcal15.2g69.4g7.6g1g
Valittu annoskoko238g207kcal7.6g34.7g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna119g104kcal3.8g17.4g1.9g0.3g
Arvot/100g100g87kcal3.2g14.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145