Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 17g63kcal3.2g1.9g3.7g5.2g
Sokeri 133g539kcal0g132.6g0g0g
Siirappi 11g34kcal0g8.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 57g187kcal1.1g1.7g19.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 16g113kcal0.1g0.1g12.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.3g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g1906kcal8.8g297.8g72.6g10.4g
Valittu annoskoko238g953kcal4.4g148.9g36.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna119g477kcal2.2g74.5g18.2g2.6g
Arvot/100g100g400kcal1.8g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297