Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 117g45kcal0.5g7.9g0.6g3g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.5g0.8kcal0.1g0g0g1.5g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g29g175kcal7g1.9g15.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g237kcal0g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g1099kcal31.2g20g98.6g9g
Valittu annoskoko238g549kcal15.6g10g49.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna119g275kcal7.8g5g24.7g2.3g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794