Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)69g56kcal2.4g8.3g1.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 69g32kcal2.1g3.3g1g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala42g133kcal6.2g24.6g1.1g4.2g
Ruokasuola jodioitu 1.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g8.3g62kcal0g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g700kcal33g73.6g30g8.4g
Valittu annoskoko238g350kcal16.5g36.8g15g4.2g
Annoskoko puolitettuna119g175kcal8.3g18.4g7.5g2.1g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979