Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g66g238kcal8.6g46.3g1.4g2.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 33g121kcal9.2g0g9.4g0g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot31g90kcal4.3g0.3g8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen55g18kcal1.8g2.7g0g0g
Basilika, tuore 13g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Valkosipuli 4.4g4.8kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g1172kcal55g100.4g60.2g5.4g
Valittu annoskoko238g586kcal27.5g50.2g30.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna119g293kcal13.8g25.1g15.1g1.4g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410648