Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino33g112kcal7.5g17.4g1.2g2g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3.3g3.7kcal0g0.8g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl33g13kcal0.3g3g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Basilika, tuore 2.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g27g67kcal4.9g0.2g5.2g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g55g11kcal0.3g1.8g0.2g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 77g10kcal0.9g0.8g0.2g0.9g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g551kcal28.2g50.2g25.8g5.8g
Valittu annoskoko238g276kcal14.1g25.1g12.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna119g138kcal7.1g12.6g6.5g1.5g
Arvot/100g100g116kcal5.9g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565