Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa9g34kcal0.2g0.3g3.6g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Psylliumkuitu, annos 6g8.4g4.2kcal0g0g0g7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 75g241kcal20.1g0g18g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g13g50kcal2.8g0.1g4.3g0g
Aurajuusto32g109kcal6.4g0g9.3g0g
Mozzarella Lovilio Lidl47g156kcal12g0.7g11.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 23g85kcal6.3g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g1595kcal100.8g2.4g131.8g14g
Valittu annoskoko238g798kcal50.4g1.2g65.9g7g
Annoskoko puolitettuna119g399kcal25.2g0.6g33g3.5g
Arvot/100g100g335kcal21.2g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249