Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g42g104kcal6.3g2.1g7.9g0.4g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper24g2.6kcal0.5g0.1g0g0.6g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g21g29kcal0.6g0.4g2.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g41g17kcal0.7g3.5g0g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g3.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g8.9g23kcal2.4g0g1.5g0g
Ruokakerma Valio 5%21g13kcal0.3g0.6g1g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper16g45kcal4.1g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g495kcal30.8g17.2g33.4g2.8g
Valittu annoskoko238g247kcal15.4g8.6g16.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna119g124kcal7.7g4.3g8.4g0.7g
Arvot/100g100g104kcal6.5g3.6g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306996