Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 94g32kcal0.6g5.2g0.1g1.3g
Mansikka 53g24kcal0.3g4.4g0.1g1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g80g311kcal0g78.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g734kcal1.8g175.4g0.4g4.6g
Valittu annoskoko239g367kcal0.9g87.7g0.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna119g183kcal0.5g43.9g0.1g1.2g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463