Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g56g11kcal1.4g0.7g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Tomaattimurska, 1 prk100g27kcal0.6g5.3g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.9g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g350kcal28.2g14.6g19.2g4.2g
Valittu annoskoko239g175kcal14.1g7.3g9.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna119g88kcal7.1g3.7g4.8g1.1g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267