Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g94g67kcal1.5g15g0.1g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli13g3.5kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 28g49kcal5g0g3.2g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g2.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g62g34kcal1.9g4g1.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1.3g9kcal0g0g1g0g
Kesäporkkana (Pirkka)38g9kcal0.2g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g345kcal17.8g43g11.4g0.2g
Valittu annoskoko239g172kcal8.9g21.5g5.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna119g86kcal4.5g10.8g2.9g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957