Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi95g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 10g7.1kcal1.2g0.1g0g0.7g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 123g422kcal12.5g86.1g1.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g1039kcal27.4g172.4g23.4g10g
Valittu annoskoko238g520kcal13.7g86.2g11.7g5g
Annoskoko puolitettuna119g260kcal6.9g43.1g5.9g2.5g
Arvot/100g100g218kcal5.7g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760