Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g40g140kcal7.2g23.6g1.6g2.4g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl56g65kcal12.2g0g1.8g0g
Pekoni (Dulano)25g64kcal4.5g0.8g4.7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g40g8kcal0.5g1.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 6g2kcal0g0.3g0g0.2g
Selleri, annos 50g2.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 5.5g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 50g17kcal1.5g2.4g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g706kcal53.6g57.8g28g5.4g
Valittu annoskoko239g353kcal26.8g28.9g14g2.7g
Annoskoko puolitettuna119g177kcal13.4g14.5g7g1.4g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360