Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.5g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g28g101kcal7.9g0.6g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g748kcal47.8g19.8g53.6g3.6g
Valittu annoskoko238g374kcal23.9g9.9g26.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna119g187kcal12g5g13.4g0.9g
Arvot/100g100g157kcal10g4.2g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318