Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g50g17kcal1.6g2.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.5g0.4g1.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g3.7g25kcal0g0g2.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g17kcal2.6g1.6g0.1g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g13g10kcal2.5g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Oltermanni 17%26g69kcal7.7g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g602kcal42.8g59g20.6g2.6g
Valittu annoskoko239g301kcal21.4g29.5g10.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna119g151kcal10.7g14.8g5.2g0.7g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339