Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 65g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Kaali, valkokaali24g5.1kcal0.3g0.8g0g0.5g
Parsakaali brokkoli 5.6g2kcal0.3g0.1g0g0.1g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 113g259kcal14.2g0.9g22.4g0g
Oliiviöljy 14g125kcal0g0g14.1g0g
Persilja 11g3.1kcal0.2g0.1g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g827kcal31g10.2g73.2g6g
Valittu annoskoko239g414kcal15.5g5.1g36.6g3g
Annoskoko puolitettuna119g207kcal7.8g2.6g18.3g1.5g
Arvot/100g100g173kcal6.5g2.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996