Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g84g615kcal0.8g0.8g67.3g0g
Kananmuna kuoreton 124g176kcal15.4g0.4g12.7g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g11g44kcal0.2g10.9g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)3.9g0.4kcal0.1g0g0g3.3g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton14g43kcal3.1g1.4g2.8g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g1775kcal39.2g31.4g165.6g6.6g
Valittu annoskoko239g887kcal19.6g15.7g82.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna119g444kcal9.8g7.9g41.4g1.7g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546