Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)2.4g13kcal0g0g1.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai25g86kcal2.9g17.4g0.5g0.7g
Sokeri16g65kcal0g15.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu43g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus11g36kcal1.2g7.2g0.2g0.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen141g47kcal4.7g6.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g602kcal27.2g95g12g3.2g
Valittu annoskoko239g301kcal13.6g47.5g6g1.6g
Annoskoko puolitettuna119g151kcal6.8g23.8g3g0.8g
Arvot/100g100g126kcal5.7g19.9g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230