Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 66g145kcal11.5g0g11.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.6g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g3.7g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g38g23kcal0.3g1.9g1.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino66g230kcal8.5g43.9g1.6g3.9g
Lihaliemkuutio maggi extra1.9g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g842kcal41.2g94.4g32.2g8.6g
Valittu annoskoko239g421kcal20.6g47.2g16.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna119g211kcal10.3g23.6g8.1g2.2g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578