Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit90g186kcal13.5g1.9g13.7g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)59g23kcal1g4.8g0.1g0.8g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g45g158kcal5.8g32.4g0.5g1g
Juustodippi, Pirkka 300g45g59kcal1.4g0.8g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g851kcal43.4g79.8g39.6g3.6g
Valittu annoskoko239g426kcal21.7g39.9g19.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna119g213kcal10.9g20g9.9g0.9g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355217